Carrer Son Prim s/n
07150 Andratx - Illes Balears
iesbaltasarporcel@educaib.eu
T. 971 136 768
M. 639 823 420

Integració FP | Segon acord Marc

Integració FP | Segon acord Marc

INTEGRACIÓ PROFESSORAT D’FP AL COS DE SECUNDÀRIA

Reunions informatives via Zoom

Explicarem i aclarirem els dubtes sobre el tràmit i el procés d’integració.

Apunta’t a les reunions:

· Dimarts 14 de febrer a les 17:00
https://ja.cat/15J3I

· Dimecres 15 de febrer a les 10:00
https://ja.cat/YsAEb

Sol·licituds individuals

Posam a disposició de l’afiliació que no pot participar al tràmit d’integració un model de queixa i sol·licitud individual.

Si el 19/01/21 o amb posterioritat has estat PTFP i no pots accedir al tràmit, o bé no et permet sol·licitar la retroactivitat de tot aquest període treballat com a PTFP, contacta amb nosaltres i te n’informarem.

Tota la informació

LA CONSELLERIA TORNA A CONVOCAR LA MESA PER AL SEGON ACORD MARC DESPRÉS DE L’ANUNCI DE MOBILITZACIONS

Les Juntes de Personal de totes les illes han convocat mobilitzacions per a dia 22 de febrer.

A la mesa tècnica s’ha presentat un nou esborrany amb molt poques modificacions d’ençà de 18 de novembre.

Tres mesos després de la darrera mesa, en què es va presentar un esborrany d’acord, el passat mes de novembre, la Conselleria d’Educació i Formació Professional ha presentat una nova proposta als sindicats. Aquest moviment de l’Administració s’ha produït just després de l’anunci de concentracions a totes les illes el proper 22 de febrer.

L’STEI ha defensat a la reunió que estudiarà a fons la nova proposta i hi farà les aportacions que consideri oportunes a la propera mesa sectorial de dimarts. També hem expressat la voluntat de negociar i arribar a un acord per a la tan necessària millora de les condicions socials i laborals del professorat de l’escola pública.

Cal recordar que el proper dia 22 de febrer hi ha concentracions aprovades de manera unànime per tots els sindicats de les Juntes de Personal de les quatre illes, en què es reclama aquest nou acord de millora.

En tot cas, l’STEI, en tenir la redacció definitiva del nou acord, el sotmetrà a l’opinió de l’afiliació.

La propera mesa sectorial serà el dimarts 14 de febrer. Vos en mantindrem informats.

Aquest missatge va dirigit de manera exclusiva al seu destinatari i conté informació confidencial i subjecta al secret professional, la divulgació de la qual no és permesa per la llei. En cas d’haver rebut aquest missatge per error, us preguem que ens ho comuniqueu a través de correu electrònic remès a la nostra atenció i que procediu a la seva eliminació, així com a la de qualsevol document adjunt al mateix Abans d’imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és necessari. Una tona de paper implica la tala de 15 arbres i l’ús de 2 tones d’aigua. Tenir cura del medi ambient dins les nostres possibilitats és la nostra responsabilitat. El medi ambient és a les nostres mans.
Share