Carrer Son Prim s/n
07150 Andratx - Illes Balears
iesbaltasarporcel@educaib.eu
T. 971 136 768
M. 639 823 420
IES Baltasar PorcelLa història de l’IES Baltasar Porcel comença l’any 1997.

L’IES Baltasar Porcel va ser inaugurat el maig de 1997, després d’anys de reivindicacions perquè a Andratx hi hagués un centre educatiu on es pogués estudiar ESO i Batxillerat.

L’IES Baltasar Porcel està situat a Andratx. Els nuclis de població més importants del municipi, a més d’Andratx, són s’Arracó i el Port d’Andratx, els quals apleguen prop d’11.500 habitants.

Per la privilegiada situació geogràfica del municipi i per l’entorn (muntanya, camp i costa), la principal activitat econòmica és el turisme.

IES Baltasar Porcel acull alumnes de

L’IES Baltasar Porcel acull els alumnes provinents dels CEIP Es Vinyet (Andratx), Es Molins (s’Arracó), Ses Bassetes (Port d’Andratx) i, opcionalment, Xaloc (Peguera – Calvià). Actualment és l’únic centre del municipi en què es pot estudiar Batxillerat.

OFERTA EDUCATIVA


ESO

BATXILLERVirtual Tour

Fotografies de IES Baltasar

galeria de fotos

QUI ERA BALTASAR PORCEL I PUJOL?

Va néixer a Andratx el 14 de març de 1937 i va morir a Barcelona l’1 de juliol de 2009.

Fou escriptor en llengua catalana, periodista i crític literari. Vital, lliure i polèmic, deixà un important llegat literari, que l’acredità com un dels millors novel·listes de les lletres catalanes de la segona meitat del segle XX.


Penso que les gàrgoles provenen d’un món semblant: són cossos d’animal amb esveltesa d’ocell, pervertits per un bestial sardonisme de ganyota humana.

Baltasar porcel
Escriptor i Periodista


Directora IES Baltasar Porcel

ANTONINA PUJOL BOSCH

Benvingut al nostre espai, on esperam que trobis tot el que necessites sobre l’IES Baltasar Porcel. Són moltes les activitats que volem fer arribar a tots els nostres alumnes. Agrairem qualsevol suggeriment per part teva.

Atentament,