Carrer Son Prim s/n
07150 Andratx - Illes Balears
iesbaltasarporcel@educaib.eu
T. 971 136 768
M. 639 823 420

CCOO: “Com vols REDUIR la BUROCRÀCIA?_Enquesta”

Benvolgut Equip Directiu,

Us preguem que feu extensiu aquest correu a tot el claustre. Gràcies i salutacions cordials.

Estimades companyes / Estimats companys,

el passat 11 de novembre varem posar en marxa la campanya #ReduirLaBurocràciaDocentcom a resultat de la petició que CCOO va presentar davant la Conselleria, de cara a les negociacions que s’iniciaran en breu sobre el nou Acord de Millora. Estan oberts a escoltar les propostes, així que dona’ns la teva opinió si encara no ho has fet.

Volem agrair la participació rebuda fins al moment però per si de cas en el seu dia no ho vares fer, te tornam a compartir el formularija que aquesta setmana traslladarem a la Conselleria les vostres reivindicacions.

Som molt conscients que cada vegada hi ha una major dedicació dins la nostra jornada a tasques burocràtiques que limiten el temps que realment és necessari per preparar classes i materials. Aquest problema té dues solucions:

– simplificar i eliminar certes tasques,

– introduir/augmentar personal d’administració en els centres així com ampliar la plantilla docent (equips directius, tutors, especialistes i suports – també ho hem demanat -).

Resulta vergonyós situacions com les que pateixen certs docents, sobretot els/les companys/es d’educació infantil, que ni tan sols tenen temps de poder anar al bany quan ho necessiten, sempre guaitant a veure si passa qualcú per el passadís que pugui cuidar de la seva aula mentre van al bany… O què em dius de les jornades maratonianes dels equips directius, o les interminables sessions de preavaluació, avaluació i post-avaluació que patim tots, de papers, formularis, Gestib, drive i demés…i encara hem de justificar la necessitat de reduir les hores lectives???

JA N’HI HA PROU!!! Participa i trasllada’ns la teva opinió

Salutacions cordials des de la Federació d’Ensenyament de CCOO Illes Balears.

Amb CCOO lluites, amb CCOO avances.

_apE-eYets8g1WqNByUtIfDy7r-q-C3phDoEmpXlBYOqYe1jKshEAYO52HhG3Bk9C_bqfoedPeCIVCCiATGIs_qNYysOe1fmWZv2x_X8pQixNaJQvSXar2iqDQ2BkvxbIIYntOpNXWhKKYYzWLH5-CJF_sqNd20OXDwwB8gUkca85XW-BHm0BYiZthaE

Tel. 971 122 730 (Mallorca); 971 35 16 66 (Menorca); 971 31 53 61 (Pitiüses)

illesbalears.fe.ccoo.es

AFILIA’T a CCOO Ara més ràpid i senzill. Fes click en aquest enllaç.
SEGUEIX-NOS en twitter / youtube / facebook / instagram

Aquest missatge i els fitxers annexos són confidencials. Contenen informació reservada que no es pot difondre. Si vostè ha rebut aquest correu per error, tinga l’amabilitat d’eliminar-lo del seu sistema i avisar al remitent mitjançant reenviament a la seva adreça electrònica. No pot copiar el missatge ni difondre el seu contingut a ningú.
La informació facilitada en aquest correu no té valor jurídic. En conseqüència, no pot considerar-se assessorament jurídic realitzat per CCOO, ni resulta vinculant per a l’organització. La resposta és merament orientativa, ja que per a fer un assessorament precís és necessari tenir més informació i dades que no disposem. No obstant això, perquè aquest assessorament sigui més detallat i es faci a través dels nostres serveis jurídics, cal dirigir-se a la seu o atenció telefònica del sindicat més pròxima, trobaràs el directori en la web illesbalears.fe.ccoo.es

Informació bàsica sobre protecció de dades.

Responsable del Tractament: Federació d’Ensenyament de CCOO.

Finalitat: Atendre i donar resposta a una petició o consulta i mantenir els contactes i relacions que es produeixin com a conseqüència d’aquesta.

Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat quan escaigui. Posis en contacte amb nosaltres.: dpd@ccoo.es o en la forma en que s’indica a https://fe.ccoo.es/Politica_de_privacidad

No imprimeixis ni tudis paper si no és necessari. Protegim el medi ambient.

Share