Carrer Son Prim s/n
07150 Andratx - Illes Balears
iesbaltasarporcel@educaib.eu
T. 971 136 768
M. 639 823 420

CCOO: “Eleccions 2022: Balanç, programes electorals i altres qüestions”

Començada la campanya electoral que conclourà amb les votacions el proper dijous 1 de desembre de 13-18h, volem traslladar-vos el balanç d’aquests darrers quatre anys i els programes electorals que hem elaborat per els diferents ensenyaments, així com una sèrie de qüestions que tal vegada vos siguin útils (vot per correu, qui té dret a votar…).

Finalment, dir que des de CCOO volem agrair-vos a totes i cadascuna de les persones que, sent afiliades o no, heu dipositat en qualsevol moment la vostra confiança en nosaltres per traslladar-nos les vostres consultes i aportacions. L’equip de persones que atenem els teus missatges, les teves crides, visitem els centres i et representem en les taules de negociació, no estem contractades pel sindicat sinó que depenem de la teva participació i el teu vot en les eleccions. El nombre de vots determina el nombre de persones i hores que ens corresponen com a sindicat per a poder continuar exercint la nostra labor i poder atendre’t i fer seguiment si necessites assessorament en algun moment.

Per això, et recordem la importància que participis en aquestes eleccions i agrair-te que confiïs en nosaltres/as per a representar-te, informar-te i assessorar-te.

Us demanem que sigueu altaveu de les reivindicacions, el vostre suport és la nostra força. Per a continuar fent-ho, i poder augmentar el nostre poder de negociació demanem la teva col·laboració i el teu vot per a la nostra Federació d’Ensenyament de CCOO de les Illes Balears.

Arriba el moment…informa’t, participa i vota!

illesbalears.fe.ccoo.es

AFILIA’T a CCOO Ara més ràpid i senzill. Fes click en aquest enllaç.
SEGUEIX-NOS en twitter / youtube / facebook / instagram

Aquest missatge i els fitxers annexos són confidencials. Contenen informació reservada que no es pot difondre. Si vostè ha rebut aquest correu per error, tinga l’amabilitat d’eliminar-lo del seu sistema i avisar al remitent mitjançant reenviament a la seva adreça electrònica. No pot copiar el missatge ni difondre el seu contingut a ningú.
La informació facilitada en aquest correu no té valor jurídic. En conseqüència, no pot considerar-se assessorament jurídic realitzat per CCOO, ni resulta vinculant per a l’organització. La resposta és merament orientativa, ja que per a fer un assessorament precís és necessari tenir més informació i dades que no disposem. No obstant això, perquè aquest assessorament sigui més detallat i es faci a través dels nostres serveis jurídics, cal dirigir-se a la seu o atenció telefònica del sindicat més pròxima, trobaràs el directori en la web illesbalears.fe.ccoo.es

Informació bàsica sobre protecció de dades.

Responsable del Tractament: Federació d’Ensenyament de CCOO.

Finalitat: Atendre i donar resposta a una petició o consulta i mantenir els contactes i relacions que es produeixin com a conseqüència d’aquesta.

Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat quan escaigui. Posis en contacte amb nosaltres.: dpd@ccoo.es o en la forma en que s’indica a https://fe.ccoo.es/Politica_de_privacidad

No imprimeixis ni tudis paper si no és necessari. Protegim el medi ambient.

Share