Carrer Son Prim s/n
07150 Andratx - Illes Balears
iesbaltasarporcel@educaib.eu
T. 971 136 768
M. 639 823 420

CCOO: “Manifestació 28 de juny_Dia de l’orgull”

Benvolgut Equip Directiu,

Us preguem que feu extensiu aquest correu a tot el claustre en base a les instruccions que estableixen que els equips directius han de difondre la informació sindical que arribi als centres procedent dels sindicats representatius d’ensenyament de les Illes Balears, segons l’article 8.2.a) de la Llei Orgànica 11/1985 de 2 d’agost, de llibertat sindical.

Gràcies i salutacions cordials.

Estimades companyes / Estimats companys,

us fem arribar el següent contingut que esperem sigui del vostre interès:

Des de CCOO de les Illes Balears secundem i ens sumem a les reivindicacions de l’Orgull 2022. Per això us convidem a participar en la manifestació que convocada per l’Associació “Ben Amics” se celebrarà a Palma el pròxim dia 28, a partir de les 19 hores, amb sortida des de la Plaça d’Espanya de Palma.

28 DE JUNY DIA DE L’ORGULL

VINE A CELEBRAR-HO!

El pròxim 28 de juny se celebra el Dia de l’Orgull LGTBI+. CCOO, com a sindicat de classe i agent d’igualtat, porta anys lluitant i treballant pels drets socials i laborals de les persones LGTBI+, i en contra de qualsevol discriminació per raó d’orientació sexual o identitat o expressió de gènere. Si encara algú dubta que el col·lectiu LGTBI no pateix discriminació i que continua sent el blanc de conductes delictives, les estadístiques del Ministeri de l’Interior van en la línia contrària: en els sis primers mesos de l’any 2022 (últimes dades disponibles) es van comptabilitzar 610 denúncies per delictes d’odi, un 9,3% més que en el 2019. A més l’enquesta realitzada per aquest Ministeri assenyala que el principal motiu discriminatori que denuncien les víctimes en les seves respostes és per orientació sexual/identitat de gènere.

CCOO hem estat, som i serem punta de llança en el sindicalisme LGTBI+. Un compromís que, si cap, s’ha de reforçar en aquests moments en el qual els discursos d’odi de l’extrema dreta campen a pler. I per aquest motiu CCOO ha elaborat una Plataforma Reivindicativa de Drets LGTBI en matèria d’ocupació.

Pel passat, pel present i sobretot pel futur, continuem la nostra lluita amb i a favor del col·lectiu LGTBI+.

Salutacions cordials des de la Federació d’Ensenyament de CCOO Illes Balears.

Amb CCOO lluites, amb CCOO avances.

8S8sckSRFOJ3AmbarYyfdAff2_ETOi487QxW-aqyTPSl6L0PtSjagePKKBsbGLdtnhRDteC8BPzJGw-J02bW8HYwFOo6axLEQ8I29MNojjg21cURK8JPY5xsNQw6juKk0Fgn0dA5i98bVdK9NQ

Tel. 971 122 730 (Mallorca); 971 35 16 66 (Menorca); 971 31 53 61 (Pitiüses)

illesbalears.fe.ccoo.es

AFILIA’T a CCOO Ara més ràpid i senzill. Fes click en aquest enllaç.
SEGUEIX-NOS en twitter / youtube / facebook / instagram

Aquest missatge i els fitxers annexos són confidencials. Contenen informació reservada que no es pot difondre. Si vostè ha rebut aquest correu per error, tinga l’amabilitat d’eliminar-lo del seu sistema i avisar al remitent mitjançant reenviament a la seva adreça electrònica. No pot copiar el missatge ni difondre el seu contingut a ningú.
La informació facilitada en aquest correu no té valor jurídic. En conseqüència, no pot considerar-se assessorament jurídic realitzat per CCOO, ni resulta vinculant per a l’organització. La resposta és merament orientativa, ja que per a fer un assessorament precís és necessari tenir més informació i dades que no disposem. No obstant això, perquè aquest assessorament sigui més detallat i es faci a través dels nostres serveis jurídics, cal dirigir-se a la seu o atenció telefònica del sindicat més pròxima, trobaràs el directori en la web illesbalears.fe.ccoo.es

Informació bàsica sobre protecció de dades.

Responsable del Tractament: Federació d’Ensenyament de CCOO.

Finalitat: Atendre i donar resposta a una petició o consulta i mantenir els contactes i relacions que es produeixin com a conseqüència d’aquesta.

Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat quan escaigui. Posis en contacte amb nosaltres.: dpd@ccoo.es o en la forma en que s’indica a https://fe.ccoo.es/Politica_de_privacidad

No imprimeixis ni tudis paper si no és necessari. Protegim el medi ambient.

Share