Carrer Son Prim s/n
07150 Andratx - Illes Balears
iesbaltasarporcel@educaib.eu
T. 971 136 768
M. 639 823 420

Concurs de mèrits. Requisits.

Concurs de mèrits. Requisits.

CONCURS DE MÈRITS. REQUISITS.

Els requisits s’hauran de presentar en pdf en el tràmit de sol·licituds de participació encara que ja siguin al portal del personal. Són els següents:

Titulació universitària o equivalent

S’haurà de lliurar:

· Còpia del títol (anvers i revers) o certificació acadèmica oficial que acrediti haver fet tots els estudis per a l’obtenció del títol juntament amb l’acreditació d’haver abonat els drets per a la expedició.

Màster de formació (per a secundària, EOI i FP)

S’haurà de lliurar:

· Còpia del màster universitari o equivalent.

Si has extraviat el document hauràs de sol·licitar-ne una còpia a l’entitat on el cursares.

Equivalències a www.ja.cat/qAutj

Coneixements de Llengua Catalana

· Cos de mestres: Certificat de capacitació per a l’ensenyament de i en llengua catalana a l’educació infantil i primària (CCIP) o un d’equivalent.

· Altres cossos: Certificat de capacitació per a l’ensenyament de i en llengua catalana a l’educació secundària o un d’equivalent (CCS).

Si no tens el CCIP o el CCS o l’has extraviat recorda que pots presentar qualsevol de les equivalències establertes.

Equivalències a www.ja.cat/XqGki

Recorda que el C1 + FOLC equival també al certificat de capacitació.

Tota la informació

Aquest missatge va dirigit de manera exclusiva al seu destinatari i conté informació confidencial i subjecta al secret professional, la divulgació de la qual no és permesa per la llei. En cas d’haver rebut aquest missatge per error, us preguem que ens ho comuniqueu a través de correu electrònic remès a la nostra atenció i que procediu a la seva eliminació, així com a la de qualsevol document adjunt al mateix Abans d’imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és necessari. Una tona de paper implica la tala de 15 arbres i l’ús de 2 tones d’aigua. Tenir cura del medi ambient dins les nostres possibilitats és la nostra responsabilitat. El medi ambient és a les nostres mans.
Share