Carrer Son Prim s/n
07150 Andratx - Illes Balears
iesbaltasarporcel@educaib.eu
T. 971 136 768
M. 639 823 420

El Fons Mallorquí dona suport als refugiats i als governs locals d’Ucraïna

El Fons Mallorquí dona suport als refugiats i als governs locals d’Ucraïna

Ha passat una setmana des que Rússia va envair Ucraïna, iniciant un conflicte armat al mig del continent europeu. Des del Fons Mallorquí de Cooperació estam treballant per donar suport al poble ucraïnès i a les persones refugiades, gràcies a les aliances europees que mantenim inclús als països de l’est.

Per una banda, donam suport institucional, recolzant i signant les declaracions del Consell Europeu de les Regions i Municipis, on es condemna l’atac i s’expressa el compromís de suport i ajuda amb els municipis i persones refugiades ucraïneses. Per altra, enviam recursos econòmics coordinats a través de l’Associació Eslovaca de Municipis per a la compra de material sanitari, d’educació i equips tècnics per combatre el fred i millorar les infraestructures d’acollida de les persones refugiades.

També estam en contacte amb el municipi ucraïnès de Mariúpol, actualment assetiat per la guerra, i com el Fons Mallorquí, soci d’ALDA (Associació Europea per la Democràcia Local). Conjuntament, estam concretant l’ajuda humanitària per a la ciutadania.

Per tot això, el Fons Mallorquí posa a disposició un número de compte a Colonya Caixa Pollença per a la recaptació de recursos per Ucraïna:
ES56 2056 0004 4410 0056 8327


Cartell campanya Ucraïna.pdf

Share