Carrer Son Prim s/n
07150 Andratx - Illes Balears
iesbaltasarporcel@educaib.eu
T. 971 136 768
M. 639 823 420

FECCOO: Darreres novetats

Bon dia,
ahir es va signar un increment salarial extraordinari de l´1,5% (afegit al 2% anterior). Aquest increment es farà efectiu en un ùnic pagament al novembre i a l´actualització de la nòmina. A més, a l´any 2023, tindrem un increment retributiu del 3,5%. A part, s´han iniciat negociacions amb la Conselleria per un segon Acord Marc (desenvolupament de la carrera professional docent, 18h lectives a secundaria, 23h lectives a primària, reducció progressiva de ràtios, consolidació de places d´administratius als centres, restabliment de les llicències d´estudi (retribuïdes i no retribïdes), actualització del fons social, revisió malalties professionals, regulació de l´any sabàtic, protocol per a les agressions als docents, pla d´igualtat, pla d´infraestrutures i de climatització, entre altres aspectes.
Bon cap de setmana.

Toni Marín

a4c042b19819da66b2d42607b595e4ee000063.jpg

Tel. 971131873 – Mòbil. 648655194 Intern: 60756

feccoo-ib.org

AFILIA’T a CCOO Ara més ràpid i senzill. Fes click en aquest enllaç.

SEGUEIX-NOS en twitter / youtube / facebook / instagram / WEB

Aquest missatge i els fitxers annexos són confidencials. Contenen informació reservada que no es pot difondre. Si vostè ha rebut aquest correu per error, tinga l’amabilitat d’eliminar-lo del seu sistema i avisar al remitent mitjançant reenviament a la seva adreça electrònica. No pot copiar el missatge ni difondre el seu contingut a ningú.

La informació facilitada en aquest correu no té valor jurídic. En conseqüència, no pot considerar-se assessorament jurídic realitzat per CCOO, ni resulta vinculant per a l’organització. La resposta és merament orientativa, ja que per a fer un assessorament precís és necessari tenir més informació i dades que no disposem. No obstant això, perquè aquest assessorament sigui més detallat i es faci a través dels nostres serveis jurídics, cal dirigir-se a la seu o atenció telefònica del sindicat més pròxima, trobaràs el directori en la web feccoo-ib.org

Informació bàsica sobre protecció de dades.

Responsable del Tractament: Federació d’Ensenyament de CCOO.

Finalitat: Atendre i donar resposta a una petició o consulta i mantenir els contactes i relacions que es produeixin com a conseqüència d’aquesta.

Drets: Accès, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat quan escaigui. Posis en contacte amb nosaltres.: dpd o en la forma en que s’indica a https://fe.ccoo.es/Politica_de_privacidad

No imprimeixis ni tudis paper si no és necessari. Protegim el medi ambient.

Share