Carrer Son Prim s/n
07150 Andratx - Illes Balears
iesbaltasarporcel@educaib.eu
T. 971 136 768
M. 639 823 420

IV Jornades de Recerca i Innovació Educativa

IV Jornades de Recerca i Innovació Educativa

[cetegory novetats]

Crida a la participació. Centres educatius

Benvolgut/a director/a de IES BALTASAR PORCEL,

Com ja deveu saber, els dies 11 i 12 de març de 2022 celebrarem les IV Jornades de Recerca i Innovació Educativa, que en aquesta ocasió dedicam a l’educació basada en evidències. L’educació basada en evidències vol donar un protagonisme especial a la tasca d’innovació educativa que els professionals docents duis a terme dia a dia amb el vostre alumnat. A més el subtítol Establint el pont entre la recerca i la pràctica educativa respon a l’objectiu del nostre Institut: connectar tots els actors implicats en el món educatiu de la nostra comunitat, a fi d’augmentar i millorar la transferència. Les Jornades evidencien la vocació de l’IRIE d’esdevenir un punt de trobada entre la investigació i la pràctica docent.

L’edició d’enguany es farà simultàniament de manera presencial i a distància per tal que les persones d’Eivissa, Menorca i Formentera puguin participar. A més, com podeu veure al programa de les Jornades comptarem amb intervencions de professionals de centres educatius, grups de recerca de l’IRIE, doctorands a més de dos ponents amb gran prestigi i transcendència social com són la Marta Ferrero González i l’Albert Reverter. La Marta Ferrero és mestra, psicopedagoga i doctora en psicologia i durant anys ha alternat la feina de mestre d’educació infantil i orientadora escolar amb la recerca, sent ara professora de la Universitat Autònoma de Madrid. És autora del blog “Si tú supieras”. Albert Reverter és mestre d’educació infantil i primària des de fa 24 anys i és autor del blog “El McGuffin educativo”.

Com a mestres i professionals de centres educatius podeu participar de dues maneres.

1. Per una banda, us animem a presentar pòsters (presencials i a distància) que donin a conèixer experiències i projectes d’innovació ja implementats o en vies d’execució del vostre centre.

2. Per altra banda, podeu inscriure-us per participar (presencialment o a distància) sense presentar res, com a part de la vostra formació contínua, ja que ens han concedit 8 hores de formació docent a la Conselleria d’Educació i Universitats.

Així, doncs, us convidam a participar en aquesta nova edició de les Jornades de l’IRIE. Sabem que aquest no és el millor moment per als centres, que patiu de manera molt seriosa els efectes de la pandèmia. La gestió diària de la convivència deixa molt poc espai per a altres projectes, però ens posam a la vostra disposició per ajudar-vos en tot allò que hàgiu de menester. La pandèmia passarà i tots necessitam un punt d’il·lusió que ens faci mirar un poc més endavant.

Us pregam que empleneu el formulari de participació, que trobareu a la pàgina web de les Jornades. El termini d’inscripció de resums i la participació sense presentar acaba el dia 16 de febrer de 2022. Les persones que siguin autores del projecte quedaran automàticament inscrites a les Jornades i no caldrà que emplenin la fitxa de participació individual.

Per favor, contactau amb nosaltres per aclarir qualsevol dubte que us pugui sorgir (irie; 971259860).

Ben cordialment,

L’equip directiu

Palma, 2 de febrer de 2022

irie

Share