Carrer Son Prim s/n
07150 Andratx - Illes Balears
iesbaltasarporcel@educaib.eu
T. 971 136 768
M. 639 823 420

MARKETING Conferència fascinant sobre l’actualitat a l’aula. El perill volcànic: el cas de La Palma_ 16 desembre 2021_ 18:30h

MARKETING  Conferència fascinant sobre l'actualitat a l'aula. El perill volcànic: el cas de La Palma_  16 desembre 2021_ 18:30h
14/12/21
Jornada Intercol·legial. L’actualitat a l’aula:

El perill volcànic: el cas de la Palma

Benvolguts/Benvolgudes,

En el marc de les Jornades Intercol·legials 2021, la Comissió d’Ensenyament de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, organitza, el proper 16 de desembre, a les 18:30 h, una conferència on-line amb el títol “El perill volcànic: el cas de La Palma”

L’actual erupció volcànica de l’illa de La Palma ens recorda com d’insignificants som els éssers humans enfront dels perills naturals. Tot i així, els volcans, a diferència d’altres perills naturals, acostumen a avisar amb prou temps per prendre les mesures necessàries per reduir el risc que representen, si som capaços de conèixer com funcionen i d’entendre com ens avisen, així com de fer una gestió correcta de l’amenaça potencial que poden representar.

En aquesta xerrada repassem els principals aspectes relacionats amb els perills volcànics i com hi podem fer front, tot revisant el cas de La Palma.

Ponents:

Sr. Joan Martí doctor en Geologia, professor d’Investigació del CSIC, director de Geociències Barcelona, CSIC, especialista en vulcanologia física i risc volcànic.

Sra. Judith Miró, vocal de Ciències de la Junta del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya.

Data: 16 de desembre de 2021

Hora: 18:30 hores

Modalitat : on-line

Inscripció, clicar el següent enllaç:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_-Zybj32kReWajpKIsjXdYg

Barcelona, 14 de desembre de 2021

L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya l’informa que de conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea i la LSSI-CE 34/2002 tractarem les seves dades amb la finalitat de gestionar les Juntes Directives, Assemblees Generals, Taules Tècniques, Taules Lletrades, Comissions, Grups de Treball, Observatoris, Centres d’Anàlisis i, en general, serveis de l’Associació. Les dades proporcionades es conservaran mentre no s’oposi al seu tractament. Pot consultar més informació sobre l’exercici dels seus drets o presentar una reclamació, davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en www.agpd.es. L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya l’informa que pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat de les dades i dret a la limitació del tractament mitjançant l’enviament d’una carta a la Secretaria de la Intercol·legial: C/Mallorca 283, 08037 Barcelona

Col·legi de Llicenciats de Catalunya
Rbla. Catalunya, 8, pral
08007 Barcelona
http://www.cdl.cat
info

Share