Carrer Son Prim s/n
07150 Andratx - Illes Balears
iesbaltasarporcel@educaib.eu
T. 971 136 768
M. 639 823 420

Oposicions extraordinàries d’estabilitzacio | L’STEI exigeix un nou acord de millora per al professorat

Oposicions extraordinàries d'estabilitzacio | L'STEI exigeix un nou acord de millora per al professorat

OPOSICIONS EXTRAORDINÀRIES D’ESTABILITZACIÓ

S’ha publicat la resolució de les oposicions emmarcades en el procés d’estabilització. No es descarta que també hi hagi oposicions ordinàries. Ho sabrem el mes de gener, segons ha informat conselleria.

· Presentació de sol·licituds: Del 10 al 30 de gener, ambdós inclosos

· Inici de les proves: 3 de juny

Tota la informació

L’STEI EXIGEIX LA NEGOCIACIÓ D’UN NOU ACORD DE MILLORA PER AL PROFESSORAT

No és admissible el greuge que pateix el col·lectiu de l’escola pública envers altres sectors

Del 2015 ençà, no hi ha hagut propostes de millora per als docents

L’STEI Intersindical reclama a la Conselleria d’Educació la negociació d’un nou acord de millora, una proposta que el conseller Martí March va anunciar en Mesa Sectorial el novembre de 2018, molt mesos abans de l’esclat de la pandèmia.

El sindicat considera que no és admissible que, després de l’esforç que el col·lectiu docent va fer amb la gestió de l’estat d’alarma i la pandèmia generada per la Covid-19, amb la implantació de mesures per a l’ensenyament en línia d’avui per demà, i tot allò referent a la posada en marxa amb precipitació i manca de formació de la LOMLOE i dels nous currículums i criteris d’avaluació, l’Administració no hagi tengut la voluntat de negociar millores per a aquest col·lectiu. Com a conseqüència de tot plegat, el professorat ha arribat al final del trimestre completament esgotat; i ja du uns quants cursos així.

L’any passat es varen donar dotze milions d’euros als professionals sanitaris per a compensar-los la pèrdua del 2,9%; fa poc s’ha signat un acord a la Mesa Sectorial de Sanitat per a evitar la vaga amb la introducció de millores salarials considerables. Mentrestant, el professorat de l’ensenyament públic és l’únic col·lectiu de funcionaris de les Illes Balears que no té carrera professional.

L’STEI Intersindical exigeix que s’acabi amb aquest greuge amb el professorat de l’ensenyament públic i reclama que el seu esforç i implicació demostrat d’una manera evident al llarg dels darrers anys es vegi valorat i reconegut amb un acord de millores de caire social i laborals, amb la implantació de mesures, com el cobrament d’una part de la carrera professional, amb efectes a gener de 2023.

Tota la informació

Aquest missatge va dirigit de manera exclusiva al seu destinatari i conté informació confidencial i subjecta al secret professional, la divulgació de la qual no és permesa per la llei. En cas d’haver rebut aquest missatge per error, us preguem que ens ho comuniqueu a través de correu electrònic remès a la nostra atenció i que procediu a la seva eliminació, així com a la de qualsevol document adjunt al mateix Abans d’imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és necessari. Una tona de paper implica la tala de 15 arbres i l’ús de 2 tones d’aigua. Tenir cura del medi ambient dins les nostres possibilitats és la nostra responsabilitat. El medi ambient és a les nostres mans.
Share