Carrer Son Prim s/n
07150 Andratx - Illes Balears
iesbaltasarporcel@educaib.eu
T. 971 136 768
M. 639 823 420

Presentació de les candidatures de l’STEI per a les eleccions de l’1 de desembre

Presentació de les candidatures de l'STEI per a les eleccions de l'1 de desembre

L’STEI HA PRESENTAT A LES MESES COORDINADORES DE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ LES CANDIDATURES PER A LES ELECCIONS DE DIA 1 DE DESEMBRE

Dilluns dia 7 de novembre els caps de llista de l’STEI Intersindical a les Juntes de personal de Menorca, Eivissa i Formentera i Mallorca han presentat a les Meses coordinadores de la Conselleria d’Educació i Formació Professional i a les delegacions territorials corresponents la llista de cada una de les candidatures.

L’elevat nombre de candidats que integren les candidatures a les quatre illes (264 a Mallorca, 65 a Menorca i 73 a Eivissa i Formentera) són una mostra de la varietat i de la riquesa d’aportacions de les persones que donen suport a la llista de l’STEI: de totes les etapes educatives, de diferents edats i llocs de procedència, amb tota casta de formacions… però amb un objectiu comú: fer de l’educació pública de les Illes Balears la millor del món.

L’STEI Intersindical agraeix de tot cor la disponibilitat de les persones que han volgut formar part de la candidatura a cada una de les Illes Balears, en un moment en què l’individualisme és molt present a la nostra societat, i posa en valor la il•lusió i les capacitats de cada una d’elles en el disseny d’una educació de qualitat per a tot l’alumnat i famílies.

El sindicat fa una crida a la participació a les eleccions del proper 1 de desembre a tot el professorat, per tal d’enfortir el paper de la Mesa Sectorial i la recuperació de la negociació col·lectiva. El futur de l’escola pública de les Illes Balears és a les mans del professorat.

Salutacions.

Aquest missatge va dirigit de manera exclusiva al seu destinatari i conté informació confidencial i subjecta al secret professional, la divulgació de la qual no és permesa per la llei. En cas d’haver rebut aquest missatge per error, us preguem que ens ho comuniqueu a través de correu electrònic remès a la nostra atenció i que procediu a la seva eliminació, així com a la de qualsevol document adjunt al mateix Abans d’imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és necessari. Una tona de paper implica la tala de 15 arbres i l’ús de 2 tones d’aigua. Tenir cura del medi ambient dins les nostres possibilitats és la nostra responsabilitat. El medi ambient és a les nostres mans.
Share