Carrer Son Prim s/n
07150 Andratx - Illes Balears
iesbaltasarporcel@educaib.eu
T. 971 136 768
M. 639 823 420

Recull informatiu del 4 al 10 de desembre

Noticias ANPE

Logo Logo
Recull informatiu del 4 al 10 de desembre

RECULL INFORMATIU DEL 4 AL 10 DE DESEMBRE

OPOSICIONS DOCENTS 2022

Des d’ANPE, hem elaborat un document que recull la distribució de places per cossos, especialitats i illes per a les oposicions docents del 2022.

 • El termini per matricular-se serà entre el 19 de gener i el 7 de febrer de 2022, ambdós inclosos, on els mèrits són fins el darrer dia de la convocatòria (7 de febrer).
 • Els aspirants només poden optar a una especialitat i illa.
 • Es podrà participar per Cl@ve, DNI electrònic o certificat digital reconegut i Codi d’usuari de personal docent.
 • Les proves selectives comencen a partir de dia 25 de juny de 2022. El calendari definitiu es traurà més endavant, deixant oberta la possibilitat de fer coincidir l’inici de les proves amb altres territoris. Al programa informàtic d’oposicions es podrà consultar tot.
 • Es prorroguen els temaris, i es manté la tria de 3, 4 o 5 bolles segons el número de temes que corresponguin a la prova. La prova pràctica tindrà dues opcions perquè els aspirants n’elegeixin una.
 • Es manté el caràcter eliminatori de les parts i es respecta el 60% de la fase d’oposició i el 40% de la fase de concurs.
 • Es manté el barem, on l’experiència a l’ensenyament públic segueix ponderant 0,7 punts per any treballat fins a un màxim de 7 punts sobre 10 de la puntuació del barem.
 • La programació s’efectuarà en un document PDF, sense superar els 15 MB, referida a un curs escolar d’acord amb les instruccions dictades pel curs 21-22.
 • Pel que fa a les causes d’exclusió dels membres de tribunals es publicaran més endavant, possiblement al gener o febrer.

Accediu a la notícia amb l’oferta de places aquí.

ANPE DEMANA A EDUCACIÓ PRIORITZAR LA TERCERA DOSI VOLUNTÀRIA PER A DOCENTS I ANTICIPAR-SE AL NOU ESCENARI HIVERNAL

Fa poques setmanes, el president Pedro Sánchez va anunciar el reforç de la vacunació per al personal sanitari i per a la població de risc. Per això, ANPE demana que es prioritzi la tercera dosi voluntària als docents, una vegada que conclogui la immunització de sanitaris i població vulnerable.

Després de les dades aportades sobre l’augment dels contagis a les aules, des del sindicat instam a Educació a reunir-nos per a analitzar un possible canvi d’escenari, especialment després de les festes nadalenques, on l’entrada de l’hivern, la disminució en l’efectivitat dels vacunats i les reunions familiars, suposaran un augment previsible dels contagis.

Segons el president d’ANPE, Víctor Villatoro: “Si la iniciativa de la Conselleria d’Educació és mantenir l’ensenyament presencial i les escoles obertes, caldrà plantejar test d’antígens o PCRs per als docents a l’inici del segon trimestre, augmentar la contractació de professorat de substitució COVID i aplicar una reducció paral·lela de ràtios. Aquestes propostes ajudarien a protegir els docents del virus, permetent la continuïtat formativa dels nostres alumnes”.

Les autoritats sanitàries alerten que la protecció de la vacuna disminueix a partir dels 6 mesos, i els estudis preliminars advertits en un comunicat de les farmacèutiques afirmen que la protecció millora amb tres dosis, per la qual cosa consideram necessari plantejar una dosi de reforç i anticipar-nos a l’escenari hivernal, ja que podria suposar jugar amb avantatge educatiu davant el virus.

Des d’ANPE estam preparant una partida de material sanitari per als centres escolars i pregam a tota la comunitat educativa continuar amb el compliment de les recomanacions sanitàries aquest nadal per a fer de l’escola un entorn segur i sense interrupcions educatives.

Accediu a la notícia completa aquí.

EXTERIOR. AUXILIARS DE CONVERSA ESPANYOLS A L’ESTRANGER. CONVOCATÒRIA 2022-2023

​Auxiliars de conversa de llengua espanyola en centres docents d’Alemanya, Austràlia, Àustria, Bèlgica, Brasil, Canadà, Estats Units, Federació de Rússia, França, Irlanda, Itàlia, Malta, Noruega, Nova Zelanda, Portugal, Regne Unit, Suècia i Suïssa

Aproximadament 834 places.

La durada del programa és d’octubre de 2022 a maig de 2023.

Ciutadans espanyols amb titulació universitària o estudiants de l’últim curs universitari en el 2021-2022, per a dur a terme labors d’auxiliars de conversa als països esmentats.

Accediu a la notícia completa aquí.

Leer más 10 Dec, 21
Contacto Sede
Síguenos en las redes sociales:

Logo ANPE Delegación Logo ANPE Delegación Logo ANPE Delegación Logo ANPE Delegación

AVÍ LEGAL: En compliment del que estableix l’article 13 del Reglament 2.016 / 679, de 27 d’abril, del Parlament Europeu i del Consell General de Protecció de Dades i de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem dels punts següents:

 • Responsable: ANPE Sindicat Independent.
 • Finalitat: Gestió de tots aquells interessats que voluntàriament es subscriuen per rebre la Newsletter editada pel Responsable del tractament.
 • Legitimació: l’interès legítim per al desenvolupament de l’activitat del Responsable del tractament i el mateix consentiment de l’interessat qui voluntàriament proporciona les seves dades per a la subscripció.
 • Destinataris: no es preveu realitzar comunicacions o cessions de dades.
 • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com s’indica a la informació addicional.

Si no ve correctamente este mensaje, haga click aquí

Si desea darse de baja de esta lista de correo, haga click aquí

61b3711098242

Share