Carrer Son Prim s/n
07150 Andratx - Illes Balears
iesbaltasarporcel@educaib.eu
T. 971 136 768
M. 639 823 420

STEI Intersindical – Burocràcia | EduCovid | FP | Màscares | Pensions

STEI Intersindical - Burocràcia | EduCovid | FP | Màscares | Pensions

Si teniu a bé difondre’l als vostres centres, vos n’estarem profundament agraïts!

ENCARA MÉS BUROCRÀCIA?

Els equips directius se senten desemparats quan telefonen a EduCovid

• La Conselleria castiga els centres amb la imposició de més burocràcia

• L’STEI Intersindical reclama personal d’administració i serveis als centres educatius

• Els docents ja van prou desbordats com per ara haver de fer enquestes en el pitjor moment de la pandèmia

Aquests dies els centres educatius de les Illes han rebut una enquesta que els tutors han de repartir als alumnes sobre qüestions relacionades amb el nivell socioeducatiu de les famílies (ISE). Es tracta d’una tasca laboriosa que els infants o les famílies han d’emplenar a mà i que, un cop emplenada, els tutors han d’introduir manualment dins el GESTIB.

No és admissible que es carregui amb més feines els docents en aquestes dates, ja prou saturats amb la gestió dels efectes de les pitjors dades de la pandèmia pel que fa a contagis i a baixes docents.

Per altra banda, tant els equips directius com els equips docents van totalment desbordats, sense que des de la Conselleria s’hagi fet cap passa per reduir la càrrega burocràtica. Més aviat tot el contrari. Plou damunt banyat.

En el cas del País Valencià, sense anar més lluny, la Conselleria d’Educació s’ha compromès a establir moratòries en 26 aspectes burocràtics que van des d’avaluacions de plans i projectes fins a digitalització o gestió econòmica dels centres.

El sindicat posa damunt la taula una reivindicació de fa temps perquè es destini als centres educatius personal d’administració i serveis per a fer les tasques que no són de caire pedagògic. Com més va més gran és el volum de feina i de temps que el docent ha de dedicar a qüestions que no són pedagògiques, un fet que va en detriment de les seves capacitats i d’una bona atenció als alumnes.

Escolta’n el podcaSTEI

Tota la informació

ELS EQUIPS DIRECTIUS SE SENTEN DESEMPARATS QUAN TELEFONEN A EDUCOVID

La Conselleria no pot continuar sobrecarregant els equips docents

• Els equips directius pateixen com mai la descoordinació de l’Administració

En poc temps, les instruccions dictades per Salut han canviat molts cops. Quan els centres educatius, després d’haver fet un gran esforç per entendre les darreres instruccions publicades, es posen en contacte amb EduCovid, sovint reben ordres diferents respecte de les instruccions.

Per altra banda, els centres es poden trobar amb aules que han estat confinades on, alguns dels alumnes confinats hi poden continuar anant presencialment a classe, ja que tenen la pauta de vaccinació completa o han estat positius els darrers 180 dies. Els docents estan fent classe simultàniament presencial i a distància, cosa que triplica el volum de feina.

En aquests moments, i de fa setmanes ençà, hi ha una mancança molt important de docents a causa de la quantitat de persones positives, cosa que sobrecarrega com mai tant la tasca del personal com la gestió que han de dur a terme els equips directius. La brigada Covid, tot i ser necessària, està essent del tot insuficient a l’hora de cobrir totes les baixes.

L’STEI Intersindical exigeix una coordinació efectiva i real per part de Salut amb EduCovid.

Tota la informació

PAS DEL GRUP A2 AL GRUP A1, JA!

Professors d’FP amb titulació universitària. Un any després de l’entrada en vigor de la LOMLOE:

• No s’ha fet efectiu

• No tenim respostes

Accés al vídeo

Tota la informació

SENSE MÀSCARES AL PATI

La màscara deixa de ser obligatòria als patis i recintes exteriors dels centres educatius a partir d’avui dia 10 de febrer.

Es recomana l´ús de la màscara:

• quan es produeixin aglomeracions.

• entrada i sortida dels centres educatius.

• espais interiors, obligatori a partir de 6 anys.

Educació física

A la matèria d’educació física no cal fer ús de la màscara si les classes es fan a l’exterior.

Grups de convivència

S’han de continuar mantenint els grups estables de convivència fins i tot als patis.

MOBILITZACIÓ PER A LA DEFENSA DE LES PENSIONS PÚBLIQUES

Concentracions i recollida de signatures

12 de febrer de 2022 a les 12:00h

• Mallorca Palma, Rambla davant seguretat social.

• Menorca Ciutadella, Plaça Catedral

• Eivissa Vila, Parc de la Pau

IPC Real –No al negoci amb les pensions públiques– Pujada pensions mínimes…

Tota la informació

El sindicat de tots i totes stei.cat/publica
Aquest missatge va dirigit de manera exclusiva al seu destinatari i conté informació confidencial i subjecta al secret professional, la divulgació de la qual no és permesa per la llei. En cas d’haver rebut aquest missatge per error, us preguem que ens ho comuniqueu a través de correu electrònic remès a la nostra atenció i que procediu a la seva eliminació, així com a la de qualsevol document adjunt al mateix Abans d’imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és necessari. Una tona de paper implica la tala de 15 arbres i l’ús de 2 tones d’aigua. Tenir cura del medi ambient dins les nostres possibilitats és la nostra responsabilitat. El medi ambient és a les nostres mans.
En compliment de la Llei Orgànica del 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, et comunicam que pots exercir el teu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a rebre informació facilitada per l’STEI dirigint-te a l’STEI Intersindical, c/ Jaume Ferran,58. 07004 – Palma
Vols modificar les publicacions on estàs subscrit?
Omple aquest formulari

Share