Carrer Son Prim s/n
07150 Andratx - Illes Balears
iesbaltasarporcel@educaib.eu
T. 971 136 768
M. 639 823 420

STEI Intersindical – Concurs general de trasllats

STEI Intersindical - Concurs general de trasllats

Si teniu a bé fer-ne difusió en els vostres centres, vos n’estarem profundament agraïts!

CONCURS DE TRASLLATS 2022-2023

Termini

Del 17 d’octubre al 7 de novembre

Qui el pot fer?

Personal funcionari de carrera o en pràctiques (oposicions 2022)

Participació forçosa

• Persones fora destinació definitiva

• Persones en pràctiques

Si no es posen totes les places que es puguin posar d’acord amb l’especialitat, l’Administració afegirà al final les que no s’hagin posat sense ordre.

Participació voluntària

• Resta de personal de carrera

Concurs ‘a cegues’

El concurs és ‘a cegues’, és a dir, no se sap si el curs següent hi haurà places a tots els centres. Per això, convé posar també les places de tots els centres on volem anar, encara que no tinguem clar si hi haurà plaça.

Itineràncies

El programa distingeix entre places itinerants i no itinerants. Per tant, davant del dubte, cal posar les places dos cops ("itinerant" i "no itinerant")

Tota la informació

Aquest missatge va dirigit de manera exclusiva al seu destinatari i conté informació confidencial i subjecta al secret professional, la divulgació de la qual no és permesa per la llei. En cas d’haver rebut aquest missatge per error, us preguem que ens ho comuniqueu a través de correu electrònic remès a la nostra atenció i que procediu a la seva eliminació, així com a la de qualsevol document adjunt al mateix Abans d’imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és necessari. Una tona de paper implica la tala de 15 arbres i l’ús de 2 tones d’aigua. Tenir cura del medi ambient dins les nostres possibilitats és la nostra responsabilitat. El medi ambient és a les nostres mans.
Share