Carrer Son Prim s/n
07150 Andratx - Illes Balears
iesbaltasarporcel@educaib.eu
T. 971 136 768
M. 639 823 420

STEI Intersindical – Oposicions 2022 | Substitucions | Canvi de disponibilitat | Escola a Campos

STEI Intersindical - Oposicions 2022 | Substitucions | Canvi de disponibilitat | Escola a Campos

Si teniu a bé informar-ne als vostres centres, vos n’estarem profundament agraïts

OPOSICIONS 2022

Avui s’ha publicat la convocatòria d’oposicions per a l’any 2022.

Inclou les 796 places de les taxes de reposició del 2018, 2019 i 2020.

El mes de desembre o gener es farà una modificació de la resolució que afegirà les 385 places de reposició del 2021.

Totes les places de la taxa d’estabilització es reserven fins que es concreti el Projecte de Llei de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat dels treballadors públics.

Termini

del 19 de gener al 7 de febrer de 2022, ambdós inclosos.

Inici de les proves

25 de juny

Tribunals

25 de gener a les 10h

Tota la informació

SUBSTITUCIONS

Darrer tràmit del primer trimestre

Del 3 al 7 de desembre

Primer tràmit del segon trimestre

Del 4 de gener (devers la 13 h) al 7 de gener (10 h)

Per poder fer el tràmit has d’estar disponible. Si estàs no disponible, t’has de posar disponible en el termini que t’indicam més avall.

Tota la informació

CANVI DE NO DISPONIBLE A DISPONIBLE AL SEGON TRIMESTRE

Termini

Fins al dia 9 de desembre, inclòs

Només si has estat no disponible al primer trimestre i el segon trimestre vols estar disponible.

El tràmit restarà inactiu del 10 al 21 de desembre.

Tota la informació

L’STEI RECLAMA UNA SOLUCIÓ URGENT PER A CAMPOS

Aquesta nova escola acumula un retard de més de deu anys. Amb la de Campos, són nombroses les infraestructures educatives pendents de realització.

L’STEI Intersindical s’afegeix al clam de la comunitat educativa de Campos que fa més de deu anys que reclama un centre educatiu nou d’infantil i primària al municipi, que posi fi a la saturació que pateix el CEIP Joan Veny i Clar.

Aquests dies la premsa s’ha fet ressò de la caducitat de la llicència per a iniciar les obres del nou col·legi del municipi després que el passat 28 de maig el Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament concedís la llicència d’obres. Una prova més de la manca de celeritat i de resolució per part de les administracions davant una infraestructura tan necessària per a la comunitat educativa de Campos.

La situació penosa de Campos s’afegeix a la que es viu a Inca i a Son Ferriol, indrets que han viscut mobilitzacions en les dates recents per raons idèntiques. L’STEI considera que, davant totes aquestes situacions de desbordament i col·lapse. Cal un pla de xoc urgent d’infraestructures educatives que s’ha de pressupostar i executar aviat, ara que es negocien els Pressuposts de la Comunitat autònoma per a l’any 2022.

També troba que és un contrasentit que el CEIP Nou de Campos administrativament ja estigui creat des de l’any 2011, amb la possibilitat que els alumnes s’hi matriculin, però amb unes obres que no arriben mai i sense una solució a curt termini.

Per això, reclama una solució a les administracions corresponents perquè resolguin aviat la saturació de les aules del CEIP Joan Veny i Clar i la comunitat educativa de Campos pugui gaudir d’una escola nova i un ensenyament de qualitat.

dBalears

El sindicat de tots i totes stei.cat/publica
Aquest missatge va dirigit de manera exclusiva al seu destinatari i conté informació confidencial i subjecta al secret professional, la divulgació de la qual no és permesa per la llei. En cas d’haver rebut aquest missatge per error, us preguem que ens ho comuniqueu a través de correu electrònic remès a la nostra atenció i que procediu a la seva eliminació, així com a la de qualsevol document adjunt al mateix Abans d’imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és necessari. Una tona de paper implica la tala de 15 arbres i l’ús de 2 tones d’aigua. Tenir cura del medi ambient dins les nostres possibilitats és la nostra responsabilitat. El medi ambient és a les nostres mans.
En compliment de la Llei Orgànica del 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, et comunicam que pots exercir el teu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a rebre informació facilitada per l’STEI dirigint-te a l’STEI Intersindical, c/ Jaume Ferran,58. 07004 – Palma
Vols modificar les publicacions on estàs subscrit?
Omple aquest formulari

Share