Carrer Son Prim s/n
07150 Andratx - Illes Balears
iesbaltasarporcel@educaib.eu
T. 971 136 768
M. 639 823 420

STEI Intersindical – Puntuació definitiva concurs | Més mesures

STEI Intersindical - Puntuació definitiva concurs | Més mesures

Si teniu a bé fer-ne difusió als vostres centres, a l’STEI vos n’estarem profundament agraïts!

CONCURS DE TRASLLATS. PUNTUACIÓ DEFINITIVA

S’han publicat les llistes de puntuació DEFINITIVA del concurs de trasllats.

Tota la informació

MESURES EFECTIVES A L’INICI DEL TRIMESTRE

En el seu moment, el sindicat va demanar mantenir les ràtios del curs passat

Retraiem a l’Administració la manca de solucions davant un col·lapse previsible i la consigna del «campi qui pugui»

L’STEI Intersindical exigeix solucions a la Conselleria d’Educació davant un inici de trimestre marcat per la sisena onada i l’augment desfermat de contagis tant entre els docents, el personal no docent i els discents.

Les noves mesures acordades pel Ministeri d’Educació i el de Sanitat, com la de que no es confinaran les aules si no se supera un nombre de 5 positius en grups bombolla, són una autèntica bomba de rellotgeria dins un escenari de contagis que pot esdevenir caòtic. Unes mesures de les quals no s’ha informat els sindicats i la resta de components de la comunitat educativa.

L’STEI critica la manca de solucions efectives, la improvisació i les mancances a què ha de fer front dia rere dia la comunitat educativa; com la poca definició dels protocols en cas de contagis o confinament o l’absència d’un permís retribuït per a aquells pares que han de tenir cura d’un infant confinat. També tornar a insistir en una demanda que va fer a final del curs passat i que es va demostrar molt positiva: la reducció de ràtios, tal com es varen mantenir al llarg del curs passat.

El sindicat reprova el menyspreu de la Conselleria d’Educació envers els professors de les Illes: no se li ha reduït l’horari lectiu (com han fet altres Comunitats autònomes); se’l castiga amb la reducció de l’augment salarial que li correspon segons les Previsions Econòmiques Generals de l’Estat, es carrega de feina els equips directius que han d’excedir amb escreix la seva jornada laboral, són els únics empleats públics sense carrera professional… Tampoc s’ha tornat a saber res d’un suposat «Acord de millora» que el conseller Martí March presentà al principi de l’any passat.

L’STEI Intersindical considera que aquesta situació no és admissible i posa en valor un cop més la tasca del personal docent i no docent i de la resta de la comunitat educativa en un escenari complicat i imprevisible i que compensa amb un cost molt elevat la inacció de la Conselleria d’Educació.

El sindicat de tots i totes stei.cat/publica
Aquest missatge va dirigit de manera exclusiva al seu destinatari i conté informació confidencial i subjecta al secret professional, la divulgació de la qual no és permesa per la llei. En cas d’haver rebut aquest missatge per error, us preguem que ens ho comuniqueu a través de correu electrònic remès a la nostra atenció i que procediu a la seva eliminació, així com a la de qualsevol document adjunt al mateix Abans d’imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és necessari. Una tona de paper implica la tala de 15 arbres i l’ús de 2 tones d’aigua. Tenir cura del medi ambient dins les nostres possibilitats és la nostra responsabilitat. El medi ambient és a les nostres mans.
En compliment de la Llei Orgànica del 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, et comunicam que pots exercir el teu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a rebre informació facilitada per l’STEI dirigint-te a l’STEI Intersindical, c/ Jaume Ferran,58. 07004 – Palma
Vols modificar les publicacions on estàs subscrit?
Omple aquest formulari

Share