Carrer Son Prim s/n
07150 Andratx - Illes Balears
iesbaltasarporcel@educaib.eu
T. 971 136 768
M. 639 823 420

STEI Intersindical – Tribunals definitius | Comissions de serveis | Avui per demà

STEI Intersindical - Tribunals definitius | Comissions de serveis | Avui per demà

Si teniu a bé difondre-ho als vostres centres, des de l’STEI Intersindical vos n’estarem profundament agraïts!

TRIBUNALS DEFINITIUS. OPOSICIONS 2022

Es designen els membres de les comissions de valoració de la fase de concurs i de llurs coordinadors.
Es fan públics els nomenaments definitius dels membres dels tribunals de tots els cossos que han de qualificar les proves selectives de les especialitats que s’especifiquen, convocades per la Resolució de 29 de novembre de 2021.
Es convocar tots els aspirants a l’acte de presentació i a la part A de la primera prova davant els tribunals respectius dia 25 de juny de 2022 a les 9 h als llocs d’actuació que es detallen a l’annex 2.
Es convoquen els aspirants dels procediments 3 i 5 a fer l’exercici pràctic i als aspirants dels procediments 2 i 1 a fer la part B de la primera prova dia 27 de juny de 2022 a les 9:00 h en els llocs que es detallen a l’annex 2 de la resolució. En funció de la mena de prova pràctica i/o nombre d’aspirants els tribunals poden distribuir el temps de la prova o la realització completa d’aquests en dies diferents.
S’informa que la resta d’actuacions dels aspirants es realitzaran en el centre-seu dels tribunals que s’indiquen a l’annex 2 de la resolució i s’indica l’ordre de l’assignació dels aspirants a cadascun dels tribunals.

Tota la informació

COMISSIONS DE SERVEIS 2022-23

Llistes provisionals de persones admeses i excloses

Termini de reclamacions del 25 al 27 de maig, ambdós inclosos

Tota la informació

ACTE CENTRAL DE LA CAMPANYA «AVUI PER DEMÀ»

Aquest dissabte 28 de maig, a les 18 h, a la plaça Major de Palma. Si t’hi apuntes has d’omplir el qüestionari.

Tota la informació

El sindicat de tots i totes www.stei.cat
Aquest missatge va dirigit de manera exclusiva al seu destinatari i conté informació confidencial i subjecta al secret professional, la divulgació de la qual no és permesa per la llei. En cas d’haver rebut aquest missatge per error, us preguem que ens ho comuniqueu a través de correu electrònic remès a la nostra atenció i que procediu a la seva eliminació, així com a la de qualsevol document adjunt al mateix Abans d’imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és necessari. Una tona de paper implica la tala de 15 arbres i l’ús de 2 tones d’aigua. Tenir cura del medi ambient dins les nostres possibilitats és la nostra responsabilitat. El medi ambient és a les nostres mans.
Share