Carrer Son Prim s/n
07150 Andratx - Illes Balears
iesbaltasarporcel@educaib.eu
T. 971 136 768
M. 639 823 420

Tu, nosaltres i ells

Tu, nosaltres i ells.

Ells, els alumnes. Nosaltres, Vicens Vives. Tu, docent.

Un cercle màgic que, davant del repte d’una nova Llei Educativa, segueix més ferm que mai.

El 2022 serà un any de canvis, i des de Vicens Vives, avui més que mai, seguim al costat dels nostres docents, creant materials innovadors i de qualitat perquè es compleixin tots els somnis que creixen a les aules.

Video
Des de Vicens Vives, volem desitjar-vos unes bones Festes i un feliç 2022!
.
L’informem que l’EDITORIAL VICENS VIVES, S.A. (VICENS VIVES), NIF nº: A08375545, és la Responsable del Tractament de les seves dades de caràcter personal, amb la finalitat de mantenir la relació comercial existent amb els seus clients i enviar-los informació sobre productes, serveis i/o novetats de VICENS VIVES que puguin ser del seu interès. Les seves dades seran conservades mentres duri la finalitat per a la qual van ser recollides, i una vegada aquesta finalitzi, no seran conservades per part de VICENS VIVES. En cap cas aquestes dades seran cedides a tercers sense la pertinent autorització de vostè.

Si prefereix no rebre més comunicacions ni informació comercial de VICENS VIVES, pot comunicar-nos-ho a través del correu electrònic: sau.

De la mateixa manera, podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, oblit i limitació al tracte de les seves dades personals dirigint-se per escrit a VICENS VIVES en els terminis i forma definits en la legislació en vigor, enviant un correu electrònic a lopd (adjuntant fotocòpia del seu document d’identitat/passaport). En cas d’incompliment, es pot presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Copyright © 2021 Vicens Vives – All Rights Reserved.
.
Share